Sugestii pentru alegerea cadourilor de Crăciun

Total
0
Shares

Au mai rămas două săptămâni până când, împreună cu cei dragi, vei desface cu emoție și bucurie cadourile de Crăciun așezate sub bradul frumos împodobit. Problema este că te-ai cam luat cu treburile și încă nu ai făcut lista de cadouri pentru Moșu’. De fapt, dacă stai bine și te gândești, nici nu prea știi ce să dăruiești anul ăsta. Nu-i nicio problemă! Am pregătit noi o selecție de idei care să te inspire să alegi cele mai frumoase daruri pentru cei apropiați.

Înainte de a descoperi sugestiile noastre de pus sub brad, îți dăm și câteva sfaturi, care în mod sigur îți vor fi de ajutor. Astfel:
– Nu lăsa pe ultima sută de metri achiziționarea cadourilor, întrucât vei avea parte de aglomerație, cozi interminabile, prețuri mai mari și multă presiune, care, cel mai probabil, îți vor influența în mod negativ alegerile.
– Nu ai timp sau nu dorești să o iei la pas prin magazine pentru a face cumpărăturile? Atunci, cel mai recomandat și mai sănătos, având în vedere criza sanitară actuală, este să achiziționezi cadourile din magazinele online. Ai grijă însă să lansezi comanda cu cel puțin două săptămâni înainte de Crăciun, pentru a avea siguranța că va ajunge la tine în timp util, și nu după sărbători.
– Atunci când alegi cadourile, ia în calcul ca prin intermediul lor să le transmiți și un anumit mesaj destinatarilor. De exemplu, dacă vrei ca persoana care primește darul să se simtă prețuită, îi poți oferi un obiect valoros, precum o bijuterie. De asemenea, dacă ți-ai propus să-i impresionezi cu adevărat pe cei dragi, este foarte important ca obiectele pe care le dăruiești să fie de cea mai bună calitate.

Idei de cadouri deosebite pentru cea mai frumoasă noapte a anului
Copiii sunt cei care așteaptă cu cea mai mare emoție venirea Bătrânului cu plete dalbe, așa că ar fi bine să ții cont de listele de dorințe făcute de ei pentru Moșu’. Cele mai atractive daruri atât pentru fetițe, cât și pentru băieței sunt jucăriile, dulciurile și fructele, urmate de jocurile cu teme antrenante/de societate, cărțile cu subiecte interesante, hainele de sezon (eventual, cu tematică de Crăciun) și articolele sportive (mingi, biciclete, trotinete, role etc.).

Pe cei “mari” îi poți surprinde cu daruri speciale, inedite, așa cum sunt cele handmade. Bomboanele de ciocolată sau fursecurile făcute chiar de tine ori cumpărate dintr-un atelier de cofetărie artizanală, așezate într-un ambalaj deosebit, reprezintă o alegere excelentă pentru persoanele dragi care iubesc dulciurile.

Pentru că tot suntem la capitolul handmade, trebuie să știi că, de Crăciun, vor fi foarte apreciate și seturile de întreținere corporală decorate cu felii de portocale uscate, batoane de scorțișoară și steluțe de anason.

Dacă în familie există un “MasterChef” în devenire, îi poți oferi o selecție de condimente exotice. Va fi super-încântat de acest cadou!

Domnișoarele vor fi cele mai fericite să descopere sub brad cutiuțe cu bijuterii, truse de cosmetice sau anumite obiecte vestimentare pe care știi că și le doresc (o eșarfă colorată, din cea mai bună mătase, un pulover călduros sau, poate, un set de sezon, compus din căciulă, fular și mănuși).

Cu un serviciu de masă sau cu un set de tacâmuri rafinat, de cea mai bună calitate, mergi la țintă dacă destinatara este cea mai bună gospodină, adică mama, bunica sau mătușa.

Cât despre bărbați, cu siguranță, știi că sunt fascinați de gadgeturi. Prin urmare, dacă vrei să-ți uimești iubitul/soțul, vorbește cu Moșu’ să-i aducă un telefon de ultimă generație, un ceas retro flip desk, o pereche de căști performante sau un aparat foto, dacă este pasionat de fotografie. Articolele și accesoriile vestimentare sunt, de asemenea, sugestii de cadouri de Crăciun pe care le va primi cu bucurie, cu condiția să-i cunoști foarte bine preferințele.

Foto: Shutterstock

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like