Sfaturi și idei pentru a face cadouri de nuntă inspirate

Total
0
Shares

În următoarea lună avem pe listă două nunți, la care abia așteptăm să participăm, având în vedere că viitorii miri sunt persoane dragi (unii ne sunt prieteni, iar ceilalți – colegi de serviciu). Ceea ce ne îngrijorează și stresează însă este că încă nu știm ce cadou de nuntă să le oferim.

Nunta este pentru cei care se hotărăsc să-și unească destinele un eveniment cu totul special, plin de emoție și bucurie, la reușita căruia putem contribui într-o mare măsură și noi, invitații, în primul rând prin decizia de a le fi alături în acest moment unic, iar în al doilea rând prin alegerea unor cadouri de nuntă inspirate, care să le fie realmente de folos în noul drum pe care pornesc.

Însă cum putem face astfel de cadouri inspirate, care să fie întru totul pe placul mirilor? Misiunea nu este atât de grea pe cât pare, dacă ținem cont de următoarele sfaturi și sugestii.

Câteva sfaturi utile
Listele de cadouri pentru nuntă, din ce în ce mai întâlnite și la noi, sunt super-utile și avantajoase atât pentru invitați, cât și pentru mire și mireasă: pe primii îi ajută să achiziționeze exact obiectul/obiectele dorite de cuplu, fără să se mai streseze cu ce să cumpere, iar pe miri îi scutește de situația nu tocmai plăcută de a primi același cadou din partea mai multor persoane. Așadar, înainte de a pleca la cumpărături, este foarte important să ne informăm dacă există o astfel de listă întocmită de cei doi îndrăgostiți. Dacă aceasta nu există, atunci ar fi indicat să aflăm chiar de la ei sau de la apropiații lor (în situația în care nu îi cunoaștem bine) care sunt lucrurile de care au nevoie, ce preferințe au în materie de culori, stiluri, home & deco etc.

Sugestii pentru un cadou de nuntă deosebit
În cazul în care viitorii soți tocmai s-au mutat în casă nouă ori urmează să facă acest pas după nuntă, cu siguranță nu dăm greș dacă ne gândim să le oferim un cadou practic, ales obligatoriu în armonie cu decorul căminului lor. O lenjerie de pat poate fi un dar frumos, cu condiția să fie realizată dintr-un material de cea mai bună calitate și să aibă imprimeuri care să se potrivească perfect cu stilul în care este amenajat dormitorul.

Apoi, dacă știm că livingul lor are nevoie de accesorii și decorațiuni, îi putem surprinde plăcut cu un set de tablouri pline de culoare, despre care ne-au spus chiar ei că l-au zărit în vitrina unui magazin, dar pe care nu au reușit să-l achiziționeze.
O ramă foto în care să-și expună cele mai frumoase fotografii de la nuntă, o vază decorativă cu un design deosebit sau un obiect de artă semnat de un artist admirat de ei sunt, de asemenea, alegeri pe care le vor aprecia foarte mult.

La sigur mergem și cu electrocasnicele. Însă nu cu cele obișnuite (cuptor cu microunde, blender, prăjitor de pâine), pe care, cel mai probabil, le vor oferi ceilalți invitați, ci cu unele mai deosebite. Înainte de a cumpăra aparatul la care ne-am gândit, nu ar strica deloc să le dăm un telefon viitorilor miri sau, și mai bine, să le facem o vizită, pentru a vedea cum stă noua lor bucătărie la capitolul electrocasnice. Așadar, cel mai important este să ne documentăm cât mai bine înainte, pentru a le oferi ceva util, dar și special, care să-i facă să exclame: „wow!”. De pildă, dacă amândurora le place foarte mult să bea cafea, le putem dărui un esspresor sau un aparat de făcut cafea sofisticat. Sau, dacă noua lor pasiune este să experimenteze tot felul de deserturi, putem să le cumpărăm o mașină de făcut înghețată ori un aparat pentru mini-tarte. Vor fi încântați!

Foarte inspirate sunt și următoarele idei de cadouri de nuntă: un serviciu de masă din porțelan de cea mai bună calitate, cu un design ales în ton cu bucătăria lor; un set de tacâmuri premium, de la un brand cu tradiție în domeniu; un serviciu de ceai rafinat, doar pentru ei.

De asemenea, mirele și mireasa vor fi super-impresionați dacă vor primi de la noi un sejur într-un loc superb din țară sau străinătate ori bilete la un concert pe care voiau de mult să-l vadă.

Așadar, nu este deloc greu să facem un cadou de nuntă deosebit, de care mirii să își aducă aminte cu plăcere toată viața, atâta timp cât punem accentul pe calitate și ne raportăm la nevoile, preferințele și personalitatea destinatarilor.

Foto deschidere: Pixabay
Foto: Mezoni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like