5 idei pentru a avea o bucătărie ordonată

Total
0
Shares

Bucătăria este una dintre cele mai importante camere ale casei, în ea ne petrecem o mare parte din timp, astfel încât este esenţial să menţinem curățenia şi ordinea, dar de multe ori este foarte complicat, așa că astăzi vă propunem 5 idei pentru a avea o bucătărie curată şi organizată.

Spațiu suplimentar pentru farfurii

Pentru bucătării mai mici, unde fiecare spațiu în plus contează vă propunem Etajera de colț pentru bucătărie Metaltex Palio. Folosiți-o pentru organizarea veselei în dulap sau pur și simplu ca uscator de vase. Este chiar aici.

Cănile au locul lor

Cănile pot fi stocate cu ajutorul unui suport special ce se fixează în interiorul dulapului sau pe un raft! Vei economisi mult spațiu și vei menține ordinea în bucătărie. Noi iți propunem Suportul de căni Metaltex Spidermug, cumpără-l de aici.

Capacele sunt organizate

Mereu pierzi capacele de care ai nevoie, nu le poți pune unul peste celălalt pentru că au o formă atipică și ocupă mult spațiu? Se zgârie sau se sparg? Ne-am gândit să venim cu o soluție pentru această problemă: Suport organizare capace Metaltex Cricket, pe care îl poți achiziționa de aici.

Tigăile sunt la îndemână

Cu toții știm cât de mult spațiu ocupă tigăile și oalele într-o bucătărie. Suportul de tigăi Metaltex Canyon este o soluție simplă și eficientă pentru depozitarea tigăilor și evitarea zgârierii acestora, mai ales în cazul celor din teflon. Vei caștiga mai mult spațiu și le vei putea folosi pentru o vreme mai îndelungată! Gasești suportul aici.

Soluția magică pentru un spațiu în plus

Lipsa de spaţiu în dulapuri pentru a stoca obiectele de curățenie, accesoriile sau alimentele este mereu o problemă, mai ales atunci când ai o bucătărie mică! Noi recomandăm Coșul suspendat multiuse Metaltex, este perfect atât pentru bucătărie cât și pentru baie, dar poate fi folosit cu succes și în interiorul dulapurilor pentru un spațiu adițional. Potrivit pentru blaturi cu grosime de pană la 4 cm! Folosește inteligent spațiul de care dispui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like