Avantajele unei game hoteliere – lenjerii, halate, prosoape

Total
28
Shares

Știi momentele alea când ajungi seara acasă după o zi obositoare și abia aștepți să îți faci un duș fierbinte, să pui pe tine un halat călduros, după care să te așezi în pat și să-ți petreci seara între așternuturi moi, vizionând un film bun?

Sau diminețile de weekend, care se prelungesc în pat până după prânz? La sfârșitul unei săptămâni pline, ce poți să-ți dorești mai mult decât să lenevești cât vrei sub pilotă, să iei micul dejun în pat și să citești o carte relaxantă? Astfel de momente sunt absolut necesare în viața ta pentru a-ți reîncărca bateriile. Însă pentru ca răsfățul să fie maxim, îți facem următoarea recomandare: investește într-o gamă hotelieră de accesorii textile și te vei bucura zi de zi de confort de 5*! Când spunem gamă hotelieră de accesorii textile, ne referim la lenjerii de pat, halate, prosoape, perne, pilote și chiar la o saltea de pat, toate realizate din materiale premium, care vor face diferența atât la nivel funcțional, cât și decorativ.

Ca în puf
Exact așa te vei simți în dormitor dacă alegi să faci câteva schimbări mici, dar cu efecte majore asupra stării tale de bine. Așa cum bine știi, cel mai important obiect din această încăpere, de care depinde calitatea somnului tău, este patul. De fapt, salteaua. Ei bine, sfatul nostru este să îți îmbunătățești confortul în timp ce dormi prin achiziționarea unei saltele precum aceasta, concepută împreună cu specialiști din industria hotelieră, din materiale de cea mai bună calitate. Un astfel de model îmbină tehnologia arcurilor împachetate individual tip Pocket cu cea a spumei elastice Green Form HD® și a spumei Green Therm Memory®, oferindu-ți un confort ortopedic și anatomic excelent. În plus, salteaua este prevăzută cu o husă antialergică și antibacteriană din tricot de calitate, moale la atingere, matlasată cu vată din fibre de bumbac și fibre siliconice. Uite pe scurt avantajele pe care ți le oferă această saltea: suport ortopedic; confort termic; tratament antimicrobian; durabilitate; calitate; indicată pentru toate pozițiile de dormit (pe spate, pe lateral și pe stomac).
Pentru un somn de calitate și confort maxim în timp ce te odihnești, accesorizează patul cu o lenjerie confecționată din cele mai bune țesături (bumbac ranforce, percal sau satin), cu o pernă adaptată perfect nevoilor tale și stilului tău de a dormi și cu o pilotă ușoară, antialergică, care să permită circulația aerului. Toate neapărat dintr-o gamă hotelieră!

Baie de 5*
Loc de mai bine este în toate încăperile din casă, inclusiv în baie. Pentru a transforma acest spațiu într-o oază de relaxare, este nevoie nu doar de un decor plăcut și de obiecte sanitare cu funcții speciale, menite să-ți ofere un adevărat răsfăț al simțurilor (de exemplu, de un duș cu efect de ploaie sau de o cadă cu hidromasaj), ci și de accesorii alese cu grijă, care să îți asigure tot confortul după fiecare îmbăiere. Ne referim, bineînțeles, la prosoape, covorașe și halate de baie. Și în acest caz, îți recomandăm să mizezi pe calitatea excepțională a produselor hoteliere. Realizate din cele mai bune materiale, acestea sunt plăcute la atingere, moi, pufoase și absorbante, rezistă foarte bine la o folosire intensivă și, nu în ultimul rând, au un design deosebit.

Concluzia? Dacă încă nu ai achiziționat o gamă hotelieră de accesorii textile, este momentul să faci acest lucru. Îți vei îmbunătăți semnificativ confortul și, în plus, vei aduce un plus de valoare decorului interior prin calitatea de excepție a acestor produse și prin designul lor elegant.

 Foto: Shutterstock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like