Belmarti – transformarea canapelei

Total
0
Shares

Toate activitățile din living gravitează în jurul canapelei. Asta înseamnă că, permanent, acest obiect de mobilier este predispus la uzură, pete și accidente casnice, care în timp îi pot afecta aspectul și gradul de confort. Soluția? Folosirea unor huse pentru canapele care să fie și eficiente, și plăcute ca design.

Canapeaua este ca un magnet pentru toți cei din familie: „cei mari” o consideră cel mai bun loc din casă pentru relaxat, citit, privit la TV, ațipit sau chiar dormit; cei mici adoră să o transforme în „teren” de joacă sau de hârjoneală; până și cei doi blănoși ai familiei (cel mai simpatic exemplar din rasa Golden Retriever și cea mai leneșă pisică europeană) au făcut o pasiune pentru canapea și cu greu se dau jos de pe ea. Ce să mai, canapeaua este vedeta livingului! Însă, în același timp, și cenușăreasa. Căci zi de zi este predispusă la praf, pete, păr de animale, zgâriere, lovire, așa că, oricât ar fi de rezistentă și de corect întreținută, este imposibil ca aspectul ei să rămână impecabil ani la rând. Există însă o soluție pe cât de simplă, pe atât de eficientă: husele pentru canapele.


Foto: Mezoni

Husele pentru canapele sunt practice, estetice și ușor de întreținut
Indiferent că ai nevoie de o husă pentru canapeaua ta clasică, de o husă pentru colțar sau de mai multe huse pentru fotolii, investiția în aceste accesorii va fi nesemnificativă comparativ cu avantajele pe care le vei avea. Și pentru că tot am adus vorba de avantaje, cel mai important dintre acestea este că, folosind o astfel de protecție textilă, prelungești viața canapelei tale. Tot ce trebuie să faci este să „îmbraci” acest obiect de mobilier cu husa și… gata! Ai o canapea mult mai rezistentă și mult mai ușor de întreținut – atunci când se murdărește, husa se scoate și se spală la mașină, exact ca o lenjerie de pat, însă ținând cont de indicațiile de pe etichetă. Simplu, rapid și fără efort!

Totodată, cu ajutorul unei huse, poți da o nouă șansă la viață unei canapele cu un aspect demodat sau uzat. Practic, în câteva minute, îți transformi canapeaua cea veche într-una nou-nouță, cu un aer modern, care în mod sigur va deveni piesa de rezistență a livingului.

Acum, după ce ai aflat cât e de util și de avantajos să îți accesorizezi canapeaua cu o husă, suntem siguri că te gândești de unde ai putea să îți cumperi un astfel de produs, care să îmbine la cel mai înalt nivel calitățile practice cu cele estetice. Ei bine, suntem aici ca să te ajutăm și cu cele mai bune recomandări. În acest caz, recomandarea noastră este Belmarti, un brand din Spania cu o experiență de peste 30 de ani, lider în domeniul huselor pentru canapele și textilelor pentru casă. Mai multe informații despre această companie și despre produsele sale premium descoperi în continuare.

Belmarti – huse pentru canapele 100% autentice
Belmarti este o afacere de familie care și-a clădit renumele pe valori precum respectarea tradiției, promovarea inovației, susținerea ideilor proaspete și adaptarea portofoliului său la nevoile actuale ale oamenilor. Compania deține toate facilitățile moderne pentru a produce articole spaniole 100% autentice. De altfel, aceasta se ocupă de întregul proces de fabricație: proiectarea modelelor, tăierea și coaserea accesoriilor textile, controlul calității și prezentare.

 
Foto: Mezoni

De ce ar trebui să pui această marcă prima pe listă, dacă ești în căutarea unei huse pentru canapeaua ta, afli din cele ce urmează:

1. Belmarti folosește pentru fabricarea articolelor sale materiale noi, inovatoare, cu o adaptabilitate mare la orice canapea, indiferent de designul sau dimensiunile acesteia. De exemplu, jacquardul este o țesătură des utilizată la confecționarea huselor, deoarece are o textură moale și confortabilă. În plus, datorită elasticității sale multidirecționale, husele se pliază simplu și natural pe mai multe forme de canapele.

2. Belmarti pune accentul pe calitate și fiabilitate. Mai exact, produsele sale sunt 100% spaniole, confecționate la fabrica proprie din Ontinyent (Valencia), din materiale luate de la furnizori locali. Indiferent că vorbim despre huse pentru canapele, huse pentru colțare sau huse pentru fotolii, aceste accesorii îndeplinesc criteriile cerute de sistemul de certificare Oeko tex în ceea ce privește testele substanțelor nocive, calitatea și durabilitatea. 

3. Belmarti beneficiază de furnizare în toată lumea, inclusiv în România. Pe site-ul nostru, mezoni.ro, avem o gamă diversă de huse, așa că în mod sigur vei găsi un model care să se potrivească cerințelor tale.

4. Belmarti are un portofoliu bogat de huse, disponibile într-o mare varietate de culori, texturi și dimensiuni, care vin la pachet cu o versatilitate extraordinară, datorită căreia pot „îmbrăca” forme diferite de canapele.


Foto: Mezoni

Foto deschidere articol: Mezoni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like