Villeroy and Boch, răsfățul porțelanului

Total
0
Shares

Stil, clasă și rafinament încă din 1748. Autenticitate, originalitate, plus o capacitate extraordinară de a inova și de a fi mereu în pas cu vremurile. Altfel spus, Villeroy & Boch, un brand de renume mondial.

Având o istorie de 272 de ani în domeniu, Villeroy & Boch este una dintre cele mai longevive și respectate mărci europene, cu reprezentanțe în peste 125 de țări, ce și-a clădit renumele pe valori precum tradiția, calitatea, designul și inovația. Povestea acestui brand unic în lume a început la sfârșitul secolului al XVIII-lea, în inima Europei, în regiunea Lorraine din Franța, unde François Boch își înființează un atelier de olărit, împreună cu cei trei fii ai săi. 88 de ani mai târziu, Boch se unește cu principalul său competitor, Nicolas Villeroy, iar astfel ia ființă Villeroy & Boch.
De atunci și până acum, compania a reușit să-și păstreze identitatea și totodată să țină pasul cu timpurile (de altfel, inovația face parte integrantă din cultura Villeroy & Boch), oferindu-le clienților produse ce îmbină într-un stil unic rafinamentul designului franțuzesc cu funcționalitatea germană.

Foto: villeroy-boch.com

În portofoliul său regăsim colecții premium de veselă, obiecte sanitare și articole de wellness, realizate la cele mai înalte standarde de calitate, de către cei mai pricepuți designeri în domeniu.

Villeroy & Boch – veselă din porțelan fără cusur
Chiar dacă stilul nostru de a mânca este mult diferit față de cel de acum 25-30 de ani, în sensul că majoritatea dintre noi preferăm mesele destinse celor formale, totuși ne place în continuare să ne invităm oaspeții să se așeze în jurul unei mese cât mai frumos aranjate. Masa este și trebuie să fie în orice zi un prilej de bucurie, de comuniune, de sărbătoare, nu numai de Paște sau Crăciun. Ca atare, avem o mulțime de ocazii pentru a cumpăra articole de masă minunate, așa cum sunt cele din divizia Art de la Table a brandului Villeroy & Boch, destinate atât sectorului profesional, cât și uzului casnic.
Această companie de top își înnoiește constant oferta cu produse din porțelan superioare calitativ, adaptate cerințelor actuale, ce se remarcă prin texturi inedite, combinaţii de culori speciale şi forme spectaculoase.

Foto: villeroy-boch.com

Cu ajutorul veselei, tacâmurilor și accesoriilor ce poartă numele acestei mărci, micul dejun, prânzul și cina se pot transforma în momente de neuitat. De altfel, fiecare dintre noi ar trebui să ne propunem ca în fiecare zi să luăm masa așa cum se cuvinte, iar astfel să le transmitem și celor din jurul nostru acest obicei frumos.

Fie că ne plac aranjamentele clasice, elegante, din porțelan fin și cu imprimeuri delicate, fie că preferăm setup-urile moderne, cu un design simplu și practic, Villeroy & Boch ne pune la dispoziție o mare varietate de colecții și piese cu totul deosebite, care ne vor inspira să creăm aranjamente de masă unice.

Foto: villeroy-boch.com

În funcție de gusturi, putem opta, de exemplu, pentru un set de farfurii Villeroy & Boch colorat, monocromatic, cu textură lucioasă, mată sau transparentă, cu imprimeuri de flori, fructe sau forme geometrice. Indiferent de alegere, un lucru este cert: fiecare set de veselă din porțelan Villeroy & Boch reprezintă o operă de artă, o mărturie a capacității companiei de a îmbina într-un mod desăvârșit tradiția și inovația, iar astfel de a fi mereu în pas cu vremurile și cu nevoile utilizatorilor.

https://www.mezoni.ro/bol-cu-capac-pentru-pranz-villeroy-boch-to-go-indigo-dish-s-inch-22124

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like