Wenko, brandul casei tale

Total
0
Shares

Tocmai ți-ai înnoit locuința cu câteva obiecte super-practice și cu un design frumos de la Wenko, de care ești tare mândră: în baie și-au făcut apariția un dulăpior din bambus și mai multe accesorii extrem de utile, pe hol ai, în sfârșit, un suport pentru pantofi minimalist, dar foarte încăpător, iar în bucătărie găsești într-o secundă ustensilele de care ai nevoie după ce ai montat un organizator pentru sertar.

Dar cine este Wenko? Desigur, brandul casei tale! Și, ca orice brand de succes, are o poveste frumoasă, pe care ți-o împărtășim în cele ce urmează.

Când spunem Wenko, spunem automat calitate germană, un instinct extraordinar pentru a găsi permanent idei mai bune pentru locuință, inventivitate și pasiune antreprenorială. Povestea acestei companii a început la sfârșitul anilor ’50, când fondatorii săi, Wietze Wenselaar și soția sa, Maria Köllner, au pus în vânzare prima husă metalizată pentru masa de călcat din Germania. La vremea aceea, produsul a reprezentat o noutate absolută, stând la baza succesului comercial ulterior al acestei afaceri de familie, al cărei nume, Wenko, provine din combinarea numelor celor doi soți, Wenselaar și Köllner.
Ulterior, la sfârșitul anilor ’60, după ce fiul fondatorilor, Hanns-Joachim Köllner, s-a alăturat companiei, portofoliul de produse a fost extins, articolele de uz casnic fiind comercializate fie pe bază de comandă prin poștă, fie în magazinele clasice.
De atunci și până în prezent, Wenko a rămas un brand fidel motto-ului său, The better idea, și unei filozofii care are la bază inovațiile, ideile creative și utile, menite să facă viața clienților mai ușoară și mai frumoasă.

Wenko – peste 6000 de produse apreciate în toată lumea
În momentul actual, Wenko este unul dintre cei mai importanți pioni din industrie la nivel mondial. Mai exact, se mândrește cu o gamă vastă de produse: este vorba despre aproximativ 6000 de articole pentru întreaga gospodărie, între care un loc special îl ocupă accesoriile pentru baie, bucătărie, spălătorie și living. Din portofoliul său nu lipsesc nici produsele din categoria do it yourself sau cele din domenii precum grădină, spa și sănătate.


Fiind permanent în căutarea ideilor mai bune, Wenko investește foarte mult în cercetare, iar rezultatele nu întârzie să apară. Cifrele sunt grăitoare: aproximativ 500 de produse noi dezvoltate în fiecare an de către specialiștii, inventatorii și designerii companiei și mai mult de 1000 de brevete și drepturi de marcă obținute de-a lungul timpului. Așadar, iată dovada forței sale inovatoare, ce își pune amprenta asupra tendințelor la nivel mondial. În afară de inovație, această companie europeană cu rădăcini germane își fundamentează succesul pe:

1. Calitate superioară: de la înființare și până în prezent, Wenke a pus accentul pe lucrul bine făcut. Pentru a se asigura că produsele sale respectă în orice moment cele mai înalte standarde de calitate, Wenko lucrează de mai mulți ani cu compania de audit Hermes Hansecontrol și, de asemenea, are angajați în toate fabricile sale din lume care inspectează materialele și produsele finite, astfel încât să ofere aceeași calitate germană.

2. Durabilitate și responsabilitate față de mediu: așa cum bine știm, acestea sunt teme centrale ale societății contemporane, pe care Wenko le-a integrat în business-ul tău și care contribuie foarte mult la succesul său.

3. Adaptabilitate la nevoile pieței: din momentul în care a vândut prima husă metalizată pentru masa de călcat din Germania și până în zilele noastre, brandul s-a raportat permanent la clienții săi și la nevoile acestora, creând an de an colecții noi de produse destinate uzului casnic, menite să le facă oamenilor viața mai ușoară, mai confortabilă, mai frumoasă.

În ciuda creșterii rapide a afacerii și a succesului de care se bucură la nivel mondial, Wenko a rămas mereu o companie fidelă valorilor sale primordiale, respectiv inovația și calitatea, meritându-și pe deplin locul printre cei mai prestigioși și inovatori furnizori de accesorii de uz casnic. Produsele sale sunt apreciate peste tot în lume datorită beneficiilor pe care le oferă și raportului corect preț-performanță.

Așadar, fie că ești de mulți ani un client statornic al acestei mărci, fie că abia ai descoperit-o și vrei să îți faci traiul de zi cu zi mai plăcut și mai confortabil cu ajutorul soluțiilor sale inteligente destinate locuinței, Wenko este o alegere excelentă pentru căminul tău. Wenko este brandul casei tale!

Foto: Mezoni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like