Răsfățul plantelor – ghivece și accesorii de grădinărit

Total
0
Shares

Fie că locuiești la bloc, fie că stai la curte, grădina devine în sezonul cald locul tău preferat de relaxare. Pentru a transforma acest spațiu într-un colț de rai, ai nevoie nu doar de plantele preferate (flori, arbori și arbuști), ci și de ghivece/jardiniere care să le pună în valoare, de unelte de grădinărit, de un sistem de irigații potrivit și chiar de câteva corpuri de iluminat pentru exterior care să creeze o atmosferă feerică la lăsarea serii.  

Florile și plantele tale preferate din balcon, de pe terasă sau din grădină au nevoie de suporturi bine alese, dacă vrei să le sporești frumusețea. La acest capitol, mezoni.ro îți oferă o gamă foarte variată de ghivece, jardiniere și suporturi suspendate. Simple sau decorate cu imprimeuri ori mesaje simpatice, în stil clasic, romantic sau modern, cu formă rotundă sau dreptunghiulară, mici sau mari – pe site-ul nostru găsești orice model dorești, așa că tot ce ai de făcut este să alegi inspirat, în funcție de stilul de amenajare al colțului tău verde și de atmosfera pe care vrei să o creezi.
Uite o sugestie foarte bună în caz că ești în căutarea unor ghivece/jardiniere deosebite, cu ajutorul cărora să adaugi balconului sau terasei tale un suflu pur italian: ghivecele/jardinierele Cloe! Acestea au un design inspirat din natură, cu detalii estetice delicate și romantice, ce oferă o eleganță și un rafinament aparte amenajării exterioare.


Dacă ai nevoie de accesorii colorate, cu un aer exotic, cu ajutorul cărora să-ți însuflețești grădina, îți recomandăm ghivecele cu farfurie Wenus, realizate din ceramică, sau ghivecele Lemons, din ciment.

Plantele sunt, așa cum bine știi, vedetele oricărui spațiu verde. Pentru a fi zi de zi în formă maximă, acestea trebuie îngrijite cu multă dragoste, dar și cu uneltele potrivite. Indiferent că ești grădinar amator sau experimentat, din “arsenalul” tău nu ar trebui să lipsească un set de ustensile mici, alcătuit din: plantator, cazma, furculiță, lopățică, stropitoare și mănuși. De exemplu, de pe site-ul nostru, mezoni.ro, poți achiziționa Verdemax, o gamă în care găsești toate accesoriile de care ai nevoie pentru a-ți face munca mai ușoară în grădina din balcon.
Dacă ești fericitul posesor al unei grădini de dimensiuni generoase, îți sunt indispensabile, pe lângă setul de mini-ustensile de mai sus, o sapă, o cazma, o greblă, o lopată, diverse foarfeci pentru toaletarea plantelor, un fierăstrău, o roabă și o mașină de tuns gazonul.


De asemenea, pentru a avea siguranța că plantele tale preferate au apă suficientă chiar și atunci când ești plecat de acasă (la sfârșit de săptămână sau în vacanță), este musai să instalezi în grădină un sistem de irigații de cea mai bună calitate, așa cum este, de exemplu, sistemul portabil Jocca. Compus din 3 furtunuri atașabile de 180 cm, 5 difuzoare diferite de apă și 3 stropitoare cu stivuire de 21×7,5 cm, acesta se adaptează oricărui tip de grădină, având o rază maximă de 30 metri pătrați, ceea ce înseamnă că gazonul, arborii, arbuștii și florile tale vor arăta extraordinar chiar și atunci când se va instala canicula.

Nu în ultimul rând, mica ta grădină urbană sau grădina ta de dimensiuni generoase nu ar fi completă fără câteva corpuri de iluminat pentru exterior. Fie că optezi pentru lămpi solare de grădină, felinare, lămpi colorate sau ghirlande luminoase, acestea vor da naștere unei atmosfere feerice odată cu lăsarea serii. În plus, dacă le amplasezi strategic, poți pune în valoare pe timpul nopții anumite specii de plante (un arbust mai deosebit, un aranjament de flori, o jardinieră cu un design original etc.).

Pe site-ul nostru găsești orice produs dorești în materie de iluminat exterior, așa că te invităm să descoperi toată oferta și apoi să alegi acele accesorii care consideri că îți vor transforma colțul verde într-un loc de poveste.

Foto deschidere articol: Pixabay

Foto articol: Mezoni

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like