Stilul Boho-Scandinav

Total
0
Shares

Indiferent dacă sunteți o persoană care preferă stilul maximalist sau sunteți un minimalist devotat, combo-ul boho-scandinav este o versiune elegantă și stilată a esteticului liber și practic.
Poate că viața modernă ocupată pe care o ducem și starea noastră perpetuă de rătăcire ne-a făcut să uităm de atmosfera plăcută din căminul nostru. Stilul boho-scandinav ne vine în ajutor, el fiind un amestec artistic care ne lovește direct în simțuri și ne face să ne simțim cu adevărat acasă.

Cum combinăm două stiluri total opuse pentru a crea un amestec armonios? Nu putem spune că boemia și minimul sunt două cuvinte pe care le-am putea pune în aceeași frază, să nu mai vorbim sub un singur acoperiș. Este foarte important să ne amintim că acest lucru nu este la fel de întâmplător că răspândirea boemă pe care am ajuns să o cunoaștem și să o iubim.
Pentru a obține acest stil perfect, trebuie să vă asigurați că firul designului scandinav nu se pierde și continuă să circule în fiecare cameră. Gândiți-va că obiectele și comorile sentimentale au fost stratificate într-o cameră albă cu o atmosferă bine organizată.

Dacă aveți o înclinație pentru aspectul eclectic, dar nu aglomerat, acest stil este pentru dumneavoastră. Pentru a vă asigura că încăperea păstrează acea senzație minimă, organizată chiar și printre haos, pereții trebuie să fie clari. Cum obțineți acest rezultat? Prin păstrarea tavanului și a pereților într-un alb imaculat, mixuri de mobilier și rafturi colorate. Pentru prevenirea trecerii spre un teritoriu haotic, va recomandăm să amplasați cu grijă tablourile și operele de artă sprijinite sau agățate de pereții încăperii.

Acum că pereții dumneavoastră sunt perfect albi, nu vă fie frică să experimentați culorile (să știți că nu toate casele scandinave sunt monochrome), dar înainte de a începe să faceți selecții de culori, asigurați-vă ca nuanțele să facă parte din aceeași familie tonală. Pentru a păstra acel estetic minimalist favorizat de către liderii stilului scandinav, trebuie să restrângeți puțin paletă.

Dacă doriți cu adevărat să adoptați stilul scandinav la un nivel boem, aruncați pe podea un covoraș cu aspect de piele de oaie, puneți-o pe scaun, pe canapea, la capătul patului dumneavoastră și chiar pe banca de la intrare. Nu numai că arată super elegant, dar adaugă textură și căldură dintr-o singură aruncare. Nonșalanță chic la cel mai înalt nivel.

Cheia spre o casă boemă este un amalgam de descoperiri unice, rare, de colecție, rafturi îndrăznețe și colorate. Dar diferența scandinavă se află în expertiza curativă a acestor comori sentimentale în starea de gală. Acestea nu sunt doar pur și simplu adunate la întâmplare; plasarea lor este atent analizată, editată și reglată într-o temă care este adesea coordonată în funcție de culoare.

Știm deja că decorul texturii ridică orice spațiu, dar este esențial pentru o casă boemă.

Obiectele de decor confortabile, cum ar fi pernele, păturile aruncate elegant pe canapea și un covor rigid sub picioarele dumneavoastră vă vor lasă  să vă scufundați în zona de confort.  Acest lucru transportă tema scandinavă în zona relaxată a vibe-ului boem.

Nici o casă boemă scandinavă nu este completă fără un obiect de iluminat cu pandantiv din țesătură agățată deasupra capului. Această luminiscență a semnelor va lumina orice spațiu cu o strălucire subtilă, iar designul său unic va da naștere luxului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like